Početak SP-a u Katru pomaknut za jedan dan

10.08.2022.

16:45

Autor: A.M./Hina

Ilustracija

Ilustracija

Foto: fifg / Shutterstock

Početak ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva u Katru pomaknut je za dan unaprijed kako bi ipak domaća reprezentacija odigrala prvu utakmicu kako to nalaže tradicija, objavila je agencija Reuters.

Reuters navodi kako je utakmica između Katra i Ekvadora, koja je trebala biti na rasporedu kao treća 21. studenoga pomaknuta na 20. studenoga kako bi bila prva odigrana na SP-u.


Nakon obavljenog ždrijeba skupina početkom travnja odlučeno je kako će SP otvoriti utakmica Senegala i Nizozemske, koji se zajedno s Katrom i Ekvadorom nalaze u skupini A, jer je Katar zatražio igranje u kasnijem terminu.


Prema novom rasporedu, početak susreta Senegala i Nizozemske je pomaknut sa 13 na 19 sati po lokalnom vremenu, jer je taj termin ispražnjen preseljenjem utakmice Katar - Ekvador za dan ranije, dok će se ostale dvije utakmice predviđene za 21. studenoga, England - Iran i SAD - Wales, igrati u ranije predviđenim terminima, odnosno u 16 i 22 sata po lokalnom vremenu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!