Petorica igrača Rangersa suspendirana zbog kršenja COVID-19 protokola

30.03.2021.

18:02

Autor: M.Š./Hina/HRT

Nogometno igralište

Nogometno igralište

Foto: Pixabay / Pixabay

Škotski nogometni savez (SFA) suspendirao je petoricu igrača Rangersa zbog kršenja propisanih epidemioloških mjera nakon što su prisustvovali jednoj zabavi premda su morali biti u samoizolaciji.

Suigrači naših Borne Barišića i Nikole Katića, igrači prve momčadi Bongani Zungu, Nathan Patterson i Calvin Bassey, te dvojica posuđenih igrača Dapo Mebude i Brian Kinnear, suspendirani su na po šest utakmica pri čemu su dvije uvjetne.

Igrači su kažnjeni jer su prošlog mjeseca prisustvovali zabavi premda su morali biti u samoizolaciji na 10 dana. Kućnu zabavu prekinula je policija koja je prijavila desetero ljudi, a potom se otkrilo kako su među okupljenima bili i igrači Rangersa.

Rangers je već ranije novčano kaznio partijanere.

Ovo nije prvi put da su igrači Rangersa kažnjeni zbog kršenja protokola COVID-19. U studenom su Jordan Jones i George Edmundson dobili zabranu od sedam utakmica nakon kršenja propisa COVID-19 prisustvom na privatnom skupu.

Rangers je već osigurao naslov prvaka Škotske.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!