Perišić i suigrači ponovno zajedno na treningu

06.04.2020.

18:50

Autor: L.P./HRT

default error photo
U posebnim uvjetima prvi trening nakon prekida Bundeslige danas je odradio vodeći klub prvenstva.
Iako je Njemačka četvrta u svijetu po broju zaraženih koronavirusom, njemački nogometni klubovi vraćaju se treninzima. U posebnim uvjetima prvi trening nakon prekida Bundeslige danas je odradio vodeći klub prvenstva, minhenski Bayern.

Ivan Perišić i njegovi suigrači treniraju u kampu kluba, i to u precizno definiranim uvjetima, a sve radi sigurnosti samih igrača. Podijeljeni su u četiri skupine po četiri igrača, te jednu grupu od pet , što je, misle u klubu, dovoljan znak opreza.

Usto, tu su i dodatne mjere. Svaka od tih skupina okuplja se na parkiralištu, ima svoju svlačionicu i neće biti bliskih susreta s ostalim suigračima.

- Bio je to veoma neobičan trening, u maloj skupini, ali bilo je lijepo za promjenu vidjeti suigrače uživo. Hvala klubu i svim pomagačima što su nam omogućili da odradimo kompletni nogometni trening na terenu u ovim teškim vremenima, rekao je kapetan Manuel Neuer.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!