Pele podvrgnut operaciji uklanjanja tumora

06.09.2021.

22:34

Autor: K.L./Hina

Pele

Pele

Foto: Christian Hartmann / REUTERS

Legendarni brazilski nogometaš Pele već šest dana boravi u bolnici u Sao Paulu, gdje će biti zadržan do daljnjega, objavio je AFP.

Prije nekoliko dana 80-godišnji Pele je na društvenim mrežama objavio kako je u bolnicu otišao na rutinske preglede koje ranije nije mogao obaviti zbog pandemije koronavirusa. No, po dolasku je Pele u bolnici zadržan i dugo vremena nije bilo poznato iz kojih razloga je toliko dugo ostao u bolnici i oko čega je postojala sumnja u njegovo zdravlje.

Neki brazilski mediji u posljednje su vrijeme objavljivali kako su se pojavili „zdravstveni problemi“ koji su slučajno otkriveni tijekom pregleda, a potom je sam Pele u ponedjeljak novom objavom otkrio o čemu se radi.

- U subotu sam podvrgnut operaciji kako bi liječnici uklonili tumor koji se pojavio na debelom crijevu, objavio je Pele koji je u posljednje vrijeme ionako krhkog zdravlja zbog čega je često bivao zaprimljen u bolnicama. Pele je dodao:

- Operacija je prošla uspješno i hvala svim liječnicima na tome. S osmijehom ulazim u nove borbe.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!