16:32 / 03.04.2022.

Autor: A.M./Hina

Nou Camp postaje "Spotify Camp Nou"

Nou Camp

Nou Camp

Foto: . / Shutterstock.com

Skupština španjolskog nogometnog velikana Barcelone ratificirala je sponzorski ugovor sa Spotifyjem, najvećim i najpopularnijim servisom za streaming glazbe, objavio je katalonski klub.

Ugovor koji je najavljen u ožujku, bit će na snazi najmanje 12 godina, a za njega je glasovalo 89 posto članova skupštine.


- Zbog klauzule o poverljivosti dokumenata, koja se primenjuje u svim globalnim ugovorima Spotifyja, ne možemo objaviti točne brojke, ali možemo potvrditi kako je to najbolji ugovor u financijskom smislu koji je Barcelona ikada dobila, rekao je predsjednik kluba Joan Laporta.


Španjolski mediji navode kako je ugovor "težak" više od 400 milijuna eura, a stadion katalonskog kluba bit će preimenovan u "Spotify Camp Nou".


Od iduće sezone umjesto sada već bivšeg sponzora Rakutena prednju stranu Barcinih dresova krasit će logo Spotify.


Iz kluba su poručili kako je ovo "strateški savez između dva vodeća brenda i lidera u zabavi, koji dijele filozofiju i vrijednosti".

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!