10:20 / 04.04.2020.

Autor: Hina

NK Sarajevo pomaže članovima kluba starije dobi

Centar Sarajeva, prazne ulice (Foto: Armin Durgut/PIXSELL)

Centar Sarajeva, prazne ulice (Foto: Armin Durgut/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Predstavnici NK Sarajevo ovog su tjedna obišli aktivne članove kluba starije od 60 godina koji se već skoro dva tjedna nalaze u svojim domovima.
Predstavnici Nogometnoga  kluba  Sarajevo ovog su tjedna  obišli  aktivne  članove kluba starije od 60 godina koji se, zbog zabrane kretanja u Federaciji BiH osobama u dobi iznad 65 godina, već skoro dva tjedna  nalaze u svojim domovima, mnogi posve sami i bez  mogućnosti da odu kupiti osnovne potrepštine.
Podijeljeni u dvije skupine u  protekla tri dana  čelnici i uposlenici kluba sa Koševa su na kućne adrese dostavili pakete koje su im darovale kompanije Franck, Duck i Orbico.
Kako su  priopćili iz  Nogometnoga  kluba  Sarajevo, ekipe su obišle više od stotinu članova, a pošiljke u udaljene dijelove Bosne i Hercegovine stići će sljedećega tjedna.
Nogometno prvenstvo BiH je prekinuto 12. ožujka, a Sarajevo se nalazi na  čelu ljestvice  ispred  lokalnoga gradskoga  rivala  Željezničara.
 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!