09:19 / 08.08.2018.

Autor: HRT

Nikola Kalinić čeka ugovor s Atleticom unatoč promjeni uvjeta

Nikola Kalinić (Foto: Slavko Midzor/PIXSELL)

Nikola Kalinić (Foto: Slavko Midzor/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Nikola Kalinić prošao je liječnički pregled i samo ga sitne formalnosti dijele od potpisivanja ugovora s Atletico Madridom.
Nikola Kalinić prošao je liječnički pregled i samo ga sitne formalnosti dijele od potpisivanja ugovora s Atletico Madridom. Iako se trebalo raditi o posudbi u kojoj je Atletico Milano trebao za jednu godinu dati dva milijuna eura, ali s obavezom da ako ga odluče kupiti sljedeće godine iskeširaju 18 milijuna eura. No, u međuvremenu se uprava Milana predomislila i odlučila da joj vie odgovara prodati hrvatskog napadača i to za 15 milijuna eura. Čak i u toj računici Milan je u plusu ako se oduzmu troškovi koje bi imali u slučaju da je Kalinić ostao u klubu, a s druge strane Simeone je dobio odličnog napadača za nekoliko milijuna manje od predviđenog. Kalinić bi s Atleticom trebao potpisati ugovor na tri godine, a prema pisanju Marce s treningom bi trebao započetim se momčad vrati s priprema na Sardiniji. Isti list piše kako se potpisivanje i predstavljene Kalinića očekuje tijekom dana.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!