16:02 / 19.06.2020.

Autor: I.Ž.K./Hina

Neymar izgubio sudski spor, mora vratiti Barceloni 6,7 milijuna eura

Neymar (REUTERS/Benoit Tessier/File Photo)

Neymar (REUTERS/Benoit Tessier/File Photo)

Foto: - / REUTERS

Neymar je u sudskom sporu potraživao od bivšeg kluba 43,6 milijuna eura, no izgubio je spor.
Nekadašnja zvijezda Barcelone, a sadašnji nogometaš Paris Saint-Germaina, 28-godišnji Brazilac Neymar Jr., izgubio je u petak sudski spor u kojem je od bivšeg kluba tražio 43,6 milijuna eura na ime bonusa za produženje ugovora.

Ne samo da Neymaru ništa od traženog iznosa neće biti isplaćeno, nego će sudskom odlukom Brazilac morati Barceloni vratiti 6,7 milijuna eura.

Neymar je produženje ugovora potpisao u listopadu 2016., da bi sljedeće ljeto preselio u Pariz uz rekordnu odštetu od 222 milijuna eura.
U priopćenju za medije Barcelona je izrazila zadovoljstvo presudom i najavila da će i dalje braniti svoje interese s obzirom na to da Neymar ima pravo žalbe na odluku.

Zanimljivo je da je Barcelona prošlog ljeta intenzivno radila na Neymarovu povratku na Camp Nou, ali se taj transfer nije dogodio, jer se klubovi nisu uspjeli dogovoriti oko iznosa odštete i ostalih uvjeta za dovršenje posla.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!