11:43 / 01.06.2018.

Autor: Hina

Neobična priča o madracima otkrila 23 belgijska putnika za Rusiju

Roberto Martinez (Screenshot Youtube)

Roberto Martinez (Screenshot Youtube)

Foto: - / -

Belgijski izbornik Roberto Martinez najavio je da će listu od 23 putnika za Rusiju obznaniti u ponedjeljak, posljednjeg dana kada to mora učiniti, ali čini se da je već donio odluku.
Belgijski izbornik Roberto Martinez najavio je da će listu od 23 putnika za Rusiju obznaniti u ponedjeljak, posljednjeg dana kada to mora učiniti, ali čini se da je već donio odluku, što je slučajno otkriveno u televizijskom prilogu o posebno prilagođenim madracima na kojima će belgijski nogometaši spavati u Rusiji.

Belgijska TV postaja VRT objavila je prilog o madracima belgijskog proizvođača, kako se utovaruju za transport do Rusije, a u prilogu se mogu vidjeti imena svih igrača kojima su namijenjeni. Na Martinezovom popisu je 28 igrača, ali u prilogu su prikazana samo 23 madraca. Sudeći prema tim imenima, s popisa putnika za Rusiju otpadaju vratar Matz Sels, braniči Christian Kabasele i Jordan Lukaku, veznjak Leander Dendoncker i napadač Adnan Januzaj.
Belgijci će u subotu igrati pripremnu utakmicu protiv Portugala u Bruxellesu, gdje će u srijedu 6. lipnja ugostiti i Egipat. a 11. lipnja na istom stadionu (kralja Baudouina) odigrati i posljednji pripremni dvoboj protiv Kostarike.
Belgija će prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu odigrati protiv Paname 18. lipnja, potom ih čeka dvoboj s Tunisom 23. lipnja i za završetak grupne faze 28. lipnja protiv Engleske.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!