Navijači Walesa u Zagrebu oduševili prolaznike

23.03.2023.

16:42

Autor: I.Ž.K./HRT

Navijači Walesa u Zagrebu

Navijači Walesa u Zagrebu

Foto: Sanjin Strukić / PIXSELL

Dvobojem na Poljudu 25. ožujka kvalifikacije za Euro 2024. u skupini D otvorit će Hrvatska i Wales. Iako će Vatreni imati veliku podršku u Splitu, na tribinama poljudskog stadiona bit će i velških navijača. 

Skupina velških navijača na putu je za Split, no odlučila je prvo zaustaviti se u Zagrebu. U šetnji hrvatskom metropolom dobro raspoloženi navijači Walesa razdraganim prolaznicima dijelili su narcise, cvijet simbol njihove države.

Galerija
Navijači Walesa u Zagrebu, Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Navijači Walesa u Zagrebu, Foto: Sanjin Strukić/PIXSELLNavijači Walesa u Zagrebu, Foto: Sanjin Strukić/PIXSELLNavijači Walesa u Zagrebu, Foto: Sanjin Strukić/PIXSELLNavijači Walesa u Zagrebu dijelili narcise, Foto: Sanjin Strukić/PIXSELLNavijači Walesa u Zagrebu prolaznicima dijelili narcise, Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

- Mi smo iz Walesa i donijeli smo naše nacionalno cvijeće sve do Hrvatske. U subotu ćemo gledati kako Wales pobjeđuje Hrvatsku. I volimo ljude u Hrvatskoj, sa smiješkom je poručio jedan od navijača. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!