10:04 / 24.04.2021.

Autor: T.D./HRT

Navijači traže odlazak predsjednika Tottenhama

Navijači Tottenhama

Navijači Tottenhama

Foto: Paul Childs / REUTERS

Tottenham je trebao biti sastavni dio Superlige, ali nakon kritika i prosvjeda navijača, promijenio je mišljenje kao i ostali članovi velike šestorke po pitanju sudjelovanja u Superligi. 

Predsjednik Tottenhama Daniel Levy, pokajao se zbog strepnje i uznemirenosti koje je navijačima donio plan Superlige. Navijači Tottenhama smatraju kako je takva isprika nedovoljna i da su potpuno narušeni interesi kluba.

- Posljedice njihove odluke kako bi pokrenuli ovu ligu, mogle bi uzrokovati značajne kazne protiv Spursa – odbijanje bodova, suspenzije iz natjecanja, novčane kazne, druge sankcije. Čelni ljudi su se priključili ovom planu svjesni ogromnog rizika i znaju kako bi mogli dovesti igrače u opasnost zabrane međunarodnog natjecanja, priopćio je odbor navijača, ali tu nije kraj.

- Odgovornost Upravnog odbora kluba je djelovanje u najboljem interesu za Tottenham. Trenutni odbor nije to učinio. Zapravo, njegovo djelovanje i dalje može skupo koštati klub. Mislimo kako je naš odnos nepopravljivo narušen i da njihova vladavina povećava rizik u kojem bi klub postao žrtva kaznenih mjera.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!