18:54 / 21.03.2020.

Autor: T.D./Hina

Napoli se vraća treninzima

Foto: REUTERS/Ciro De Luca

Foto: REUTERS/Ciro De Luca

Foto: - / REUTERS

Vodstvo Serie A preporučilo je klubovima da zaustave aktivnosti do početka travnja.
U trenucima dok Italija bilježi više od 4.800 smrti uzrokovanih koronavirusom, nogometaši Napolija se pripremaju za početak treninga.

Gotovo nevjerojatno zvuči podatak da se nogometaši Napolija u srijedu, 25. ožujka vraćaju treninzima. Premda su mnogi smatrali kako je ovo "fake news", Napoli je sve potvrdio objavom na svojoj internetskoj stranici.

Predsjednik kluba Aurelio de Laurentiis naredio je treneru Gennaru Gattusu i svojim igračima da moraju početi s treninzima u trenutku do Italija ima više od 47.000 zaraženih koronavirusom i najpogođenija je zemlja na svijetu.


Prema pisanju talijanskih medija De Laurentis želi da se Serie A nastavi 4. travnja, dok su ostali klubovi protiv te ideje. Navodno je De Laurentisov zahtjev bio uzrok velike svađe na sastanku lige prošloga tjedna.

Vodstvo Serie A preporučilo je klubovima da zaustave aktivnosti do početka travnja, dok je predsjednik Talijanskog nogometnog sindikata Damiano Tommasi poručio kako je nastavak treninga prije 3. travnja "opasan" za zdravlje igrača.

U Italiji je do sada od koronavirusa oboljelo više od 47.000 osoba, dok je broj smrtnih slučajeva premašio 4.800.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!