11:04 / 29.01.2020.

Autor: M.M./Hina

Napadnut dom direktora Manchester Uniteda

Foto: REUTERS/Peter Powell

Foto: REUTERS/Peter Powell

Foto: - / REUTERS

Manchester United priopćio je da će svi, za koje se pokaže da su sudjelovali u izgredu dobiti doživotni izgon sa stadiona Old Trafford.
Maskirana skupina huligana okupila se sinoć ispred doma direktora Manchester Uniteda Eda Woodwarda, izvikivala smrtne prijetnje i bakljama pokušali zapaliti ulazna vrata. Woodward i njegova obitelj s dvoje male djece nisu bili kod kuće u trenutku napada, navodi BBC, dok je policija Manchestera pokrenula istragu zbog prijetnji i ugrožavanja privatnog posjeda.

Oglasio se i Manchester United priopćenjem u kojem navodi da će svi, za koje se pokaže da su sudjelovali u izgredu dobiti doživotni izgon sa stadiona Old Trafford.

Navijači su nezadovoljni rezultatima ManU-a, koji zaostaje ogromna 33 boda za vodećim Liverpoolom, a za to krive direktora Woodwarda. Zahtijevali su peticijom od vlasnika kluba obitelji Glazer da otpuste direktora, koji je u Manchester Unitedu još od 2005. godine.

United večeras igra protiv gradskog rivala Cityja uzvratnu utakmicu polufinala Liga kupa. U prvom meču na Old Traffordu City je pobijedio s 3-1.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!