09:43 / 05.12.2020.

Autor: K.L./HRT

Mourinho: Igrali smo četiri utakmice u tjednu i nitko nije plakao

Foto: REUTERS/Lisi Niesner/File Photo

Foto: REUTERS/Lisi Niesner/File Photo

Foto: - / REUTERS

Portugalac je komentirao i sitauciju da brojni klubovi i dalje ne znaju datum kad će se igrati otkazane utakmice u Premier ligi.
Portugalski stručnjak i trener Tottenhama Jose Mourinho razumije kolege Jurgena Kloppa i Pepa Guardiolu koji su se javno žalili zbog prenatrpanog rasporeda Premier lige uz europska natjecanja, no smatra da se ne trebaju žaliti jer je situacija u kojoj se nogometni svijet nalazi teška.

- Mogu razumjeti njihovu poziciju, ali istovremeno, situacija je jako teška i frustrirajuća za sve. Vjerujem da moramo prihvatiti sve ove stvari za dobro nogometa, ljude i njihovu sreću. Moramo se nadati da će se ovo promijeniti na bolje. Moramo prihvatiti situaciju i prilagoditi se, rekao je Mourinho na konferenciji za novinare.
Portugalac je komentirao i situaciju da brojni klubovi i dalje ne znaju datum kad će se igrati odgođene utakmice u Premier ligi.

- Igrali smo četiri utakmice u jednom tjednu i nitko nije plakao ili nas podržavao zbog toga. A sada...Kad će moje kolege igrati te (otkazane) utakmice?, upitao se Mourinho.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!