14:38 / 11.05.2020.

Autor: A.M./HRT

Mladi talijanski nogometaš umro nakon tri dana borbe za život

Andrea Rinaldi (Foto: Atalanta)

Andrea Rinaldi (Foto: Atalanta)

Foto: - / -

Mladi nogometaš talijanskog prvoligaša Atalante, 19-godišnji Andrea Rinaldi, preminuo je jutros u bolnici u Vareseu od posljedica aneurizme mozga.
Mladi nogometaš talijanskog prvoligaša Atalante, 19-godišnji Andrea Rinaldi, preminuo je jutros u bolnici u Vareseu od posljedica aneurizme mozga. Veznjak koji je bio na posudbi u četvrtoligašu Legnanu osjetio je u petak jaku glavobolju i imao je povišenu temperaturu te je primljen u bolnicu, a nakon tri dana borbe za život je umro. Iz Varesea su ga opisali kao zlatnog dečka, primjer za druge u nogometu i životu. - Sjajan dečko, primjer za sve. U ime kluba izražavam najdublju sućut obiteljii. Siguran sam da će Andrea biti  ratnik i  tamo gore gdje je sad, rekao je predsjednik Atalante Giovanni Munafò, dodavši: - Kad je dolazio na trening uvijek bi prvo pozdravio mene. To je uspomena koju ću zauvijek nositi u srcu. Rinaldi je u Atalanti bio od svoje 13. godine.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!