Mihajlović o borbi protiv leukemije: Postao sam bolji čovjek

16.05.2020.

10:47

Autor: I.L./HRT

default error photo
Prije nekoliko dana vadio je koštanu srž, rezultati su dobri i liječenje je pri kraju.
Srpski nogometni trener Siniša Mihajlović (51) posljednjih je godinu dana vodio najveću bitku u životu. Bivši reprezentativac i izbornik Srbije gostovao je u emisiji "Veče s Ivanom Ivanovićem" u kojoj je opisao borbu protiv leukemije.

- Uvijek sam bio zdrav. Treniram svaki dan, u kondiciji sam i mislio sam da mi se ne može ništa dogoditi, rekao je Mihajlović i naveo da nije imao klasične simptome. Ujedno je otkrio da je prije toga redovito, svaka tri mjeseca, vadio krv jer mu je otac imao tumor pluća.

Jedno jutro nije mogao stati na nogu, osjetio je bol u preponi, ali je mislio da mu se ukliještio mišić. Javio se doktoru u Bologni koji ga je poslao na magnetsku rezonanciju.

- Sreća je što sam bio u bolnici u Bologni, koja je jedna od najboljih na svijetu. Rekao sam im samo da kažu što trebam i ja ću to napraviti jer želim pobijediti.

Mihajlović je naveo da je na cijeli proces gledao kao na još jednu utakmicu koju mora dobiti. Ni u jednom trenutku nije razmišljao drukčije. U tih sedam mjeseci borbe, tvrdi, mnogo je naučio i promijenio se. Prije nekoliko dana vadio je koštanu srž, rezultati su dobri i liječenje je pri kraju.

- Postao sam bolji čovjek. Sada više ne planem odmah, usporio sam, uživam u tim malim stvarima, dodao je Mihajlović.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!