Messi: Želim se vratiti kao sportski direktor

01.11.2021.

09:26

Autor: HRT

Lionel Messi

Lionel Messi

Foto: Sarah Meyssonnier / REUTERS

Jedan od najboljih nogometaša u povijesti, a danas napadač PSG-a, Lionel Messi, u razgovoru za španjolski SPORT progovorio je o svom odlasku, novom životu, ali i gdje se vidi u budućnosti.

Messi je izjavio da ga je povrijedilo nakon što je predsjednik Barcelone Laporta u jednom intervjuu izjavio da je do posljednjeg trenutka očekivao da će se predomisliti i igrati besplatno: 


- Istina je da sam ja učinio sve što sam mogao da ostanem u klubu. Nikad se od mene nije tražilo da igram besplatno, prepolovio sam svoju plaću i nikad mi to nije predstavljalo problem. Moja želja i želja moje obitelji bio je ostanak u Barceloni. Ponavljam, nitko me nije pitao da igram besplatno. Zato mislim da su predsjednikove riječi neprimjerene. To me je sve pogodilo, ovakve situacije čine da ljudi misle o meni loše, mislim da to ne zaslužujem.

- Da, uvijek sam govorio da želim pomoći klubu, biti koristan, želio bih biti sportski direktor u nekom trenutku. Ne znam hoće li to biti u Barceloni ili nekom drugom klubu ili će to biti nešto potpuno drugo. Ako će biti prilike, volio bih se vratiti i doprinijeti na novi način zato što je to klub kojeg volim i želim mu da napreduje i bude jedan od najboljih u svijetu, rekao je Messi o povratku u svoj bivši klub. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!