08:17 / 30.09.2020.

Autor: K.L./HRT

Messi: Preuzimam odgovornost za svoje pogreške, ako ih je bilo

Lionel Messi (REUTERS/Albert Gea/File Photo)

Lionel Messi (REUTERS/Albert Gea/File Photo)

Foto: - / REUTERS

Nekoliko tjedana ovog ljeta pričalo se samo o odlasku Lionela Messija iz Barcelone.
Nekoliko tjedana ovog ljeta pričalo se samo o odlasku Lionela Messija iz Barcelone. Argentinac je i javno izrazio želju za odlaskom, no na kraju je ostao u katalonskom velikanu.

Nova sezona je počela i Messi je spreman zakopati "ratnu sjekiru" s upravom kluba uoči novih izazova.

- Nakon mnogih neslaganja, spreman sam sve to završiti. Svi navijači Barcelone trebaju se ujediniti i nadati se da će najbolje tek doći. Još više strasti i entuzijazam je jedini način da dostignemo sve naše ciljeve, rekao je Messi u razgovoru za katalonski Sport.
Argentinac je u prvoj utakmici Barcelone u La Ligi ove sezone postigao jedan gol i sad se okreće samo prema nogometnom terenu.

- Priznajem svoje pogreške, ako ih je bilo, ali uvijek sam želio samo Barcelonu napraviti jačom. Želim poslati poruku navijačima koji nas slijede. Ako ste u bilo kojem trenutku bili nezadovoljni zbog mojih riječi ili djela, znajte da sam sve napravio zbog kluba. Moja predanost klubu je potpuna, zaključio je.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!