18:07 / 14.03.2020.

Autor: K.L./Hina

Messi: Budite odgovorni i ostanite kod kuće

Lionel Messi (Igor Kralj/PIXSELL)

Lionel Messi (Igor Kralj/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Argentinac Lionel Messi poručio je ljudima diljem svijeta "da budu odgovorni i ostanu kod kuće" kako bi se pobijedio koronavirus.
Jedan od najboljih nogometaša svih vremena Argentinac Lionel Messi poručio je ljudima diljem svijeta "da budu odgovorni i ostanu kod kuće" kako bi se pobijedio koronavirus.

- Sada je vrijeme da budemo odgovorni i ostanete kod kuće. Ovo su komplicirani dani za sve. Zdravlje uvijek mora biti na prvom mjestu. To je izvanredna situacija i moraju se slijediti upute zdravstvenih organizacija i državnih tijela. To je jedini način na koji se može učinkovito boriti, poručila je Barcelonina zvijezda.
Španjolsko nogometno prvenstvo je prekinuto na dva tjedna, a vodstvo Barcelona je  igračima u petak organiziralo predavanje na kojem su im o koronavirusu govorili Antonio Trilla, šef Preventivne medicine i epidemiologije u bolnici Clínic de Barcelona i Jaume Padrosa, voditelj zdravstvene službe u klubu.

- Sada je vrijeme da budete odgovorni i ostanete kod kuće. Ovo je i savršen trenutak za uživanje u tom vremenu sa svojim voljenima, kojeg ne možete uvijek imati. Zagrljaj svima i nadam se da ćemo ovu situaciju preokrenuti što prije, poručio je Messi koji se zahvalio svim zdravstvenim djelatnicima.

- Želim se zahvaliti svima koji rade na liniji fronta i koji se bore u bolnicama i zdravstvenim ustanovama, poručio je Messi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!