08:58 / 12.04.2018.

Autor: A.M./HRT

Mateo Beusan o penalu za Real: Sudac je pogriješio

Mateo Beusan

Mateo Beusan

Foto: - / -

Prolazak Reala u polufinale Lige prvaka kaznenim udarcem u 97. minuti komentirali su nakon utakmice Mateo Beusan i Joško Jeličić.
Prolazak Reala u polufinale Lige prvaka kaznenim udarcem u 97. minuti komentirali su nakon utakmice Mateo Beusan i Joško Jeličić. Kontakt Benatije i Vazqueza sudac Michael Oliver procijenio je dovoljnim za penal vrijedan polufinala Lige prvaka. Mateo Beusan smatra da je pogriješio: Bilo je nekakvog kontakta rukama, ali intenzitet nije dovoljan, a nisam vidio ni to udaranje nogom nakon toga. Je li to dovoljno za penal? Mislim da ne. Morate biti hrabri i dosuditi penal u ovoj situaciji. Mislim da je sudac pogriješio, kaže Beusan.

Joško Jeličić slaže se da nije bilo intenziteta u tom duelu za najstrožu kaznu: Više od svega mi govori reakcija Buffona, bio je tri metra od mjesta događaja i ja mu vjerujem. Sjetite se kako je nakon 3:0 čestitao Realu u Torinu. Tužno je ovo vidjeti, tužno je da se ovako oprašta. Teško da bi ovakvu situaciju sudili na drugoj strani, smatra Jeličić. Procijenite i vi na snimci oko 2:30 minute.
Sporni trenutak

Sporni trenutak

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!