12:50 / 10.08.2018.

Autor: I.L.K./HRT

Mađioničarski trik na predstavljanju u Villarrealu

-

-

Foto: - / -

Santi Cazorla vratio se ovog ljeta u Villarreal nakon sedam godina i teške ozljede zbog koje je pauzirao više od dvije godine.
Santi Cazorla vratio se ovog ljeta u Villarreal nakon sedam godina, a novi-stari klub predstavio ga je navijačima neuobičajenom predstavom – mađioničarskom izvedbom.

Na travnjak su postavili kapsulu, mađioničar Yunke došao je do nje uz zvuke dramatične glazbe. Pod njegovim dodirom kapsula se napunila dimom. Mađioničar se udaljio od nje, a dim se počeo smanjivati te su se počeli vidjeti ljudski obrisi da bi se ubrzo u kapsuli pojavio Cazorla.

Cazorla je stigao iz Arsenala nakon velikih problema s ozljedama. Nije nastupao više od dvije godine zbog ozljede Ahilove tetive koju je operirao čak osam puta.

Vratio sam se svojoj kući. Hvala Villarrealu jer mi je pružio bezrezervnu podršku i uvijek mi vrata držao otvorenim za povratak, rekao je Cazorla.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!