21:16 / 01.11.2018.

Autor: K.L./HRT

Lovren: Ramos radi više pogrešaka od mene, ali on je u Realu

Dejan Lovren (Igor Kralj/PIXSELL)

Dejan Lovren (Igor Kralj/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Hrvatski reprezentativac i stoper Liverpoola Dejan Lovren gostovao je u serijalu "Fifa & Chill" na Youtube kanalu Copa 90 te progovorio o mnogim temama.
Hrvatski reprezentativac i stoper Liverpoola Dejan Lovren gostovao je u serijalu "Fifa & Chill" na Youtube kanalu Copa 90 te progovorio o mnogim temama. Na početku dotaknuli su se njegove izjave da je jedan od najboljih stopera na svijetu.

Rekao sam da sam jedan od najboljih braniča na svijetu i mislim da nisam tu rekao ništa krivo
, rekao je Lovren koji je pohvalio suigrača Virgila Van Dijka kojeg također svrstava među najbolje. Tu je sigurno i Raphael Varane. On zaslužuje puno više priznanja, ne dobiva ga onoliko koliko ga recimo dobiva Sergio Ramos i s tim se ne slažem. Za mene je on definitivno bolji od Ramosa. A tu je Thiago Silva, objasnio je Lovren.
Često je hrvatski reprezentativac meta kritika engleskih medija, nameće mu se etiketa "kiksera", ali Lovren smatra da su one preuveličane.

Ne možete suditi na osnovu jedne utakmice. Ljudi se uvijek "ulove" za te pogreške, ne gledaju sve dobre stvari koje radite. Mislim da nekad ne zaslužujem negativne kritike koje dobijem. Pogledajte Ramosa, radi više pogrešaka od mene. Ali on je u Realu, kad napravi pogrešku svejedno pobijedi 5:1, 5:2 te nitko ne vidi. Ja nemam sreće, kad napravim pogrešku, bude 0:1,
rekao je Lovren sa smiješkom na licu.

Liverpoolov stoper kao najtežeg protivnika za čuvanje izabrao je Garetha Balea, a nahvalio je i Luku Modrića te istaknuo kako mu je bila čast igrati s njime na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.
"