08:31 / 06.02.2020.

Autor: K.L./HRT

Kriza u Barceloni: Sportski direktor ipak "preživio" Messijevu kritiku

Eric Abidal (EXPA/PIXSELL)

Eric Abidal (EXPA/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu i sportski direktor Eric Abidal imali su u srijedu navečer sastanak.
Predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu i sportski direktor Eric Abidal imali su u srijedu navečer sastanak nakon što je Lionel Messi javno kritizirao Abidala zbog riječi izrečenih o igračima u jednom intervjuu. Messi odgovorio Abidalu: Kad se priča o igračima, treba dati imena

Bartomeu je razgovarao s Messijem prije sastanka, no ipak je odlučio kako neće napraviti nikakve nagle poteze i smijeniti sportskog direktora, prenosi španjolska Marca.
Pred Barcelonom je težak zadatak u španjolskom Kupu protiv Athletic Bilbaoa i Abidal će putovati na gostovanje zajedno s momčadi. Ipak, iako je "preživio" prvi sastanak, u sljedećih nekoliko tjedana će se vidjeti prave posljedice njegovog prozivanja igrača i Messijeva odgovora. Podsjetimo, Abidal je u jednom intervjuu dao naslutiti kako su igrači krivi zbog smjene bivšeg trenera Ernesta Valverdea. Abidal je rekao kako puno igrača nije bilo zadovoljno i dovoljno naporno radilo te da je bilo nekih unutarnjih nesuglasica.

Messi je reagirao na te riječi sportskog direktora i oštro ga kritizirao zbog prozivanja igrača.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!