16:38 / 28.05.2018.

Autor: A.M./Hina

Kopačke za suce na SP-u u Rusiji napravljene u BiH-u

Ilustracija (Foto: Marko Prpić/PIXSELL)

Ilustracija (Foto: Marko Prpić/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Suci, asistenti i delegati na Svjetskom nogometnog prvenstvu u Rusiji nosit će Adidasove kopačke koje su proizvedene u Bosni i Hercegovini.
Suci, asistenti i delegati na Svjetskom nogometnog prvenstvu u Rusiji nosit će Adidasove kopačke koje su proizvedene u Bosni i Hercegovini, objavila je redakcija N1 televizije iz te zemlje.
Iako se bosanskohercegovačka nogometna reprezentacija nije plasirala na Mundijal u Rusiji ipak će biti povezana s Mundijalom s kopačkama sa suce koje su proizvedene u tvornici Sanino u Prnjavoru. Radnice su već završile posebnu seriju od 351 pari kopačaki s vrhunskim materijala od klokanove kože, pozlaćenim nitima i logom Mundijama.
Ovaj artikl Copa Mundiale radi se preko 30 godina, naša kompanija je do sada Adidasu isporučila preko 12 milijuna pari. To je posebna serija, unikat, kojega vjerojatno kompanija Adidas neće više proizvoditi, rekao je direktor tvornice Sanino Radovan Pazurević.
Ova kompanija koja ima tvornice u Prnjavoru i Derventi ima zaposlenih 900 radnika i godišnje proizvode 800 tisuća pari obuće za izvoz.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!