20:18 / 02.06.2020.

Autor: Hina

Klubovi Premier lige mogu igrati pripremne utakmice

Foto: REUTERS/David Klein

Foto: REUTERS/David Klein

Foto: - / REUTERS

Klubovima Premier lige dopušteno je igranje pripremnih utakmica uoči nastavka prekinutog engleskog prvenstva.
Klubovima Premier lige dopušteno je igranje pripremnih utakmica uoči nastavka prekinutog engleskog prvenstva, koji je predviđen za 17. lipnja, objavili su u utorak britanski mediji.

Klubovi će se pri odigravanju ovih dvoboja morati strogo pridržavati epidemioloških mjera koje uključuju zahtjeve da igrači sami dolaze na stadione u svojim automobilima i već odjeveni za nastup te da do stadiona mogu stići za najviše 90 minuta.

Suđenje će biti prepušteno klupskim trenerima, a svi nogometaši koji su bili uključeni moraju biti testirani i mora biti utvrđeno da nisu pozitivni na Covid-19.

Neki su klubovi, poput Leicester Cityja, već najavili da će organizirati pripremne utakmice kako bi igrači što spremniji dočekali nastavak prvenstva u kojem je ostalo još punih devet kola za odigrati.

- Želim što spremniji dočekati nastavak. Organizirat ćemo nekoliko pripremnih utakmica na svom stadionu, tako da se igrači što bolje prilagode, izjavio je trener Leicester Cityja Brendan Rodgers.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!