Kloppa razljutio novinar: Pa to je sramotno pitanje

07.09.2022.

17:38

Autor: HRT/Hina

default error photo

Nogometaši Liverpoola večeras u sklopu 1. kola grupne faze Lige prvaka večeras gostuju kod talijanskog Napolija, a uoči utakmice novinari su razljutili Jurgena Kloppa, njemačkog stratega na klupi Redsa. 

Jedan od novinara je pred kraj presice postavio pitanje Kloppu o tome smatra li da je Napulj opasan grad za navijače Liverpoola, te ga zamolio da upravo sam Klopp pošalje poruku svojim navijačima kako nema nikakvih razloga za brigu.


Takvo pitanje nije se niti malo svidjelo ponekad temperamentnom njemačkom stručnjaku, koji je optužio novinara za provokaciju i poručio mu kako ne želi odgovarati na pitanja kako bi on imao senzaciju na naslovnici: 


- To je sramotno pitanje od vas. Radite to samo zbog naslovnice. Ja vas stvarno ne razumijem. Jeste li vi iz Napulja? Mislite li vi da je ovo opasan grad. Ja ne znam, ja ne živim ovdje normalan život, ja sam zaštićen, idem u hotel i vi mene sada pitate što mislim o Napulju. 


Novinar je naglasio kako su upravo iz Liverpoola poručili svojim navijačima da jedu u hotelu i da se ne kreću po gradu u obilježjima engleskog kluba:


- Vi dobro znate što ljudi pričaju, ako se neki navijači sastanu s nekim drugim navijačima, nešto se može dogoditi, to nema ništa veze s gradom. Zato ne znam, ali nisam ovdje kako bih kreirao naslovnice za vas. Ako vi ne znate što bi još pitali, to onda nije problem, jer bih ja rado volio otići u hotel i samo se koncentrirati na utakmicu. S obzirom na ovo pitanje, izgleda da vi i ne znate što bi više pitali.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!