Klopp o novom pojačanju: Bio je veoma opasan

13.07.2022.

16:35

Autor: K.L./HRT

Jurgen Klopp

Jurgen Klopp

Foto: Athit Perawongmetha / REUTERS

U prvoj pripremnoj utakmici Liverpool je poražen od Manchester Uniteda 4:0, ali trener Jürgen Klopp nije bio previše zabrinut jer je koristio sva 32 igrača koja je imao na raspolaganju.

Komentirao je nastup novopridošlog Darwina Nuneza koji se trudio u vrhu napada, ali nije uspio zabiti, iako je imao izglednu priliku pred golom Manchester Uniteda.

- On je devetka i može igrati na krilu. Vidjet ćemo gdje će igrati. Ali vidjeli ste da su ga dečki već tražili. Bio je to njegov treći test i mislim da su mu nakon trećeg sprinta pluća bila blizu da eksplodiraju, rekao je Klopp.

Nunez ima brojne kvalitete i njemački stručnjak smatra da može biti samo bolji.

- Zamalo smo ga ubili s tim s tim loptama, ali se nudio s utrčavanjima i dečki su mu htjeli dodati, a to mu je zasigurno snaga. Bio je opasan i sve ostale stvari. Što se tiče Darwina, vidjet ćemo. Mislim da je profilno prava devetka tako da će nam pomoći s brzinom i agresijom te načinom na koji koristi svoje tijelo te ostalim stvarima, zaključio je Klopp.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!