10:43 / 17.12.2021.

Autor: I.L./HRT/Hina

Klopp ne vidi korist od privremenog prekida natjecanja

Juergen Klopp

Juergen Klopp

Foto: Peter Powell / REUTERS

Trener Liverpoola Jurgen Klopp izjavio je da ne vidi korist od toga da se privremeno prekine natjecanje u Premier ligi zbog rastućeg broja zaraženih koronavirusom, objavili su britanski mediji.

- Privremeno zaustaviti natjecanje vjerojatno nije dobra stvar, ali s rasporedom utakmica trebali bi biti fleksibilniji. Ja ne vidim veliku korist od privremenog prekida lige. Kad se vratimo sve će biti isto. Kada bi koronavirus nestao ja sam prvi za prekid, da odemo kući i čekamo da virus nestane. No, to se neće dogoditi, pa ne vidim što bi dobili prekidom natjecanja, izjavio je Klopp.

Trener Brentforda Thomas Frank predložio je da se odložiti kompletno kolo Premier lige ovoga vikenda i Liga kup, te da bi to dalo barem tjedan dana klubovima da se raščisti situacija i prekine lanac zaraze. Po njemu, tako bi osigurali da se program utakmica na Boxing Day odvija po planu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!