Klopp: Ludo je ovo što radi Haaland

09.10.2022.

09:22

Autor: K.L./HRT

Jurgen Klopp

Jurgen Klopp

Foto: Phil Noble / REUTERS

Napadač Liverpoola Mohamed Salah u sjeni je Erlinga Haalanda na početku nove sezone Premier lige, ali to ne brine trenera Jürgena Kloppa jer on, kako kaže, vidi i sve male stvari koje radi Egipćanin u igri, a koje nisu zabijanje golova.

- Iako njegov konto golova nije tako "lud", često je uključen u akcije u zadnjoj trećini, kao dodavanje na Darwina, problem je, ako se ne zabiju te prilike, onda ih se ne cijeni, kazao je Klopp.

Morao se njemački stručnjak osvrnuti na formu Cityjevog Erlinga Haalanda koji je jučer zabio novi gol u Premier ligi, ovogo puta (samo) jedan.

- Meni je, kao treneru, život lakši jer gledam ponovno cijelu utakmicu i ne samo sažetke. To znači da vidim i male stvari, tako da je to u redu za mene, ali razumijem. Nitko na svijetu se ne može nositi s Haalandom u ovom trenutku, ludo je to što radi. Kako je kimao glavom kada je zabio drugi gol u Ligi prvaka: "Očito da mogu što želim, lopta se odbila ispred mojih nogu." On je fantastičan igrač u fantastičnoj momčadi, tako da to dvoje ide sjajno zajedno. Mislim da nikoga ne smijemo uspoređivati s tim u ovom trenutku, barem ja to ne radim, tako da je sve dobro.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!