18:11 / 18.11.2021.

Autor: HRT

Kek u Dinamo, Prosinečki na klupu Slovenije?

Matjaž Kek

Matjaž Kek

Foto: NZS / YouTube

Danas su slovenski mediji prenijeli senzacionalnu vijest kako bi klupu slovenske reprezentacije mogla preuzeti legenda hrvatskog nogometa Robert Prosinečki

Nakon što je završen kvalifikacijski ciklus za Svjetsko prvenstvo u Kataru pojavila su se nagađanja kako bi dosadašnji izbornik Matjaž Kek mogao napustiti klupu nakon što mu istekne ugovor. 


Prema vijestima iz Slovenije, zadnjih dana spominjao se novi Kekov izbornički ugovor, koji još nije potpisan, ali je gotova stvar, što i jest u skladu s onime što je nedavno rekao i sam Kek. No, danas je slovenski N1 objavio kako su se pojavile komplikacije oko novog ugovora i kako više nije sigurno hoće li Kek produžiti suradnju.

U cijelu priču mediji su uvukli i legendu hrvatskog nogometa Roberta Prosinečkog koji se spominje kao prva opcija ako Kek odustane od suradnje. 

Prosinečki je u toku dana Slovencima poručio kako ga iz Nogometnog saveza Slovenije nitko nije kontaktirao pa ostaje vidjeti hoće li se ostvariti najave iz medija.

Kada je u pitanju status Keka, mediji su više puta dovodili u pitanje njegovu poziciju s obzirom da nije uspio odvesti Sloveniju na SP u Katar što mu je bio cilj. 

Prije par tjedana povezivalo ga se s klupom Hajduka, a danas ga mediji navode kao zamjenu za Damira Krznara koji se ove sezone dosta muči u Dinamu. Navodno čelni ljudi u Maksimiru pripremaju teren za Keka ako Krznar u idućim utakmicama ne ostvari zacrtane ciljeve.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!