Kaos u Srbiji: Izbornik i vodstvo Saveza optuženi da su uzeli milijune

27.12.2022.

20:03

Autor: HRT

Dragan Stojković

Dragan Stojković

Foto: /Carl Recine / REUTERS

S teškim optužbama suočava se vodstvo Srpskog nogometnog saveza i sam izbornik Srbije Dragan Stojković 'Piksi'

S visokim ambicijama i u velikoj euforiji otišli su u Katar, a tamo se nisu predstavili u najboljem svjetlu te su u tri utakmice upisali tek jedan remi te se s bodom vratili doma. Sada je na pomolu novi težak udarac za srpski nogomet. 


Suspendirani član izvršnog odbora srpskog Saveza Novica Tončev iznio je teške optužbe na sjednici Izvršnog odbora, na kojoj uopće nije smio sudjelovati zbog suspenzije iz rujna ove godine. 


Tončev je optužio predsjednika Saveza Nenada Bjekovića i izbornika Stojkovića da su dobili ogromne bonuse. Bjeković je prema navodima Tončeva uzeo bonus od 350 tisuća eura, dok je popularni 'Piksi' nakon debakla u Kataru dobio bonus od 1,5 milijuna eura. Ističe da su igrači dobili daleko manje bonuse, a zatražio je da se dostavi i izvještaj o troškovima srpske delegacije u Kataru te da se ispita po kojim je kriterijima sastavljena delegacija. 


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!