14:50 / 10.09.2021.

Autor: M.Š./HRT

Kaos u BiH: Teško optužbe bivšeg golmana, odgovorio mu Misimović

Utakmica BiH - Kazahstan

Utakmica BiH - Kazahstan

Foto: Armin Durgut / PIXSELL

Susjednu državu, Bosnu i Hercegovinu, potresa veliki skandal zbog navodnog kupovanja mjesta u nogometnoj reprezentaciji.

- Vico, Miske (Zvjezdan Misimović, op.a.), Ivajlo Petev, to je društvo agenata. Umjesto da stvorimo ekipu koja će ujediniti državu, postali smo site na eBay-u koji puni džepove kriminalaca. Eto vam, napisao je bivši vratar BiH reprezentacije Asmir Begović.

Nedugo nakon njegove objave, u javnosti je izjavu dao i Zvjezdan Misimović, također bivši reprezentativac, a koji je sada član Izvršnog odbora BiH saveza.

- Možda je to rekao jer se uvrijedio što nije pozvan u reprezentaciju. Što se tiče nogometnih kvaliteta, sigurno ima mjesta u reprezentaciji, ali kao osoba - nisam baš siguran, ističe.

- Ovo je kampanja koja ima za cilj uništiti ono što se stvara u reprezentaciji. Nikada nisam sudjelovao u nečasnim radnjama, niti kao igrač, niti nakon karijere. Ovo će riješiti moji odvjetnici, ovakve optužbe neće proći, dodaje.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!