22:41 / 28.01.2019.

Autor: I.D.M./HRT

Iz Manchestera za HRT o transferu i planovima Cityja za Palaversu

Sam Lee (Screenshot HRT)

Sam Lee (Screenshot HRT)

Foto: - / HRT

Nogometni prijelazni rok bliži se kraju. Blizu ostvarenja velikog posla je Hajduk, čiji je Ante Palaversa stigao u Manchester, gdje bi sutra trebao obaviti liječnički pregled i postati novi igrač Cityja.
Nogometni prijelazni rok bliži se kraju. Blizu ostvarenja velikog posla je Hajduk, čiji je Ante Palaversa stigao u Manchester, gdje bi sutra trebao obaviti liječnički pregled i postati novi igrač Cityja. HRT-u se iz Engleske javio novinar portala Goal.com Sam Lee, zadužen za praćenje Manchester Cityja.

- Nisam iznenađen ovim transferom. Manchester City ima puno skauta koji prate brojne igrače diljem Europe i svijeta, rekao je Lee. Palaversa je mogao biti posuđen i nekom drugom klubu, ali vratit će se u svoj klub, što samo po sebi čini ovaj transfer lakšim.

18-godišnji Palaversa ostat će na posudbi u Hajduku, koji će inkasirati najmanje šest milijuna eura od ovog transfera.

- Za City to naravno nije veliki novac. U usporedbi s onim što sada troše, to je malo. Ako ga u budućnosti budu mogli prodati za 10,15 ili 20 milijuna eura, to bi bio uspješan posao, objasnio je Lee.  

Bi li Hajdukov dragulj mogao u godinama koje slijede ipak izboriti svoje mjesto u sastavu engleskog kluba?

- Čak i ako je Palaversa tako dobar igrač, talentiran, mislim da su realni izgledi da ostane u Manchester Cityju nekoliko godina, na raznim posudbama. Nakon toga, mogao bi biti prodan. No, sve je otvoreno, zaključio je engleski novinar. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!