19:07 / 19.11.2020.

Autor: A.M./Hina

Igrači Rangersa zbog privatne zabave suspendirani do kraja godine

George Edmundson (Foto: Action Images via Reuters/Lee Smith/File Photo)

George Edmundson (Foto: Action Images via Reuters/Lee Smith/File Photo)

Foto: - / REUTERS

Škotski nogometni savez suspendirao je dvojicu igrača Glasgow Rangersa sa sedam utakmica suspenzije zbog kršenja propisanih epidemioloških mjera.
Škotski nogometni savez suspendirao je dvojicu igrača Glasgow Rangersa, Jordana Jonesa i Georgea Edmundsona, sa sedam utakmica suspenzije zbog kršenja propisanih epidemioloških mjera.

Dvojica suigrača hrvatskog reprezentativca Borne Barišića su 1. studenoga sudjelovali na privatnoj zabavi i time prekršili odredbu o zabrani okupljanja u tuđem kućanstvu, a za što se doznalo kad je u ranim jutarnjim satima intervenirala policija.

Nogometaše su već kaznili policajci, a klub im je izrekao privremenu suspenziju od dvije utakmice. Jones i Edmundson neće biti na raspolaganju treneru Stevenu Gerrardu sve do 30. prosinca i ligaške utakmice protiv St. Mirrena.

Obojica su kažnjeni od strane Škotskog nogometnog saveza zbog kršenja protokola za borbu protiv pandemije Covida-19 te postupanja protiv interesa sporta.

Osim ove suspenzije, igrači koji nisu imali standardno mjesto u početnoj postavi mogu dodatno biti kažnjeni od kluba, a izvršni direktor Rangersa Stewart Robertson opisao je njihovo ponašanje "potpuno neprihvatljivim".

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!