14:28 / 05.04.2020.

Autor: A.M./HRT

Igrač Cityja orgijao i istovremeno pozivao na disciplinu zbog korone

Kyle Walker (Foto: Paul Terry/PA Images/PIXSELL)

Kyle Walker (Foto: Paul Terry/PA Images/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Najskuplji desni bek u povijesti, nogometaš kojeg je Manchester City prije tri godine kupio uz odštetu od 50 milijuna funti, zatečen je usred pandemija koronavirudas u orgijama s prostitutkama.
Najskuplji desni bek u povijesti, nogometaš kojeg je Manchester City prije tri godine kupio uz odštetu od 50 milijuna funti, zatečen je usred pandemije koronavirusa u orgijama s prostitutkama.

Engleski reprezentativac Kyle Walker je usred poziva vlasti da se ostane kod kuća i smanje socijalni kontakti pozvao prijatelja i dvije prostitutke te su se tri sata svi zajedno zabavljali kod njega.

Zanimljivo je da je nakon toga na društvenim mrežama pozvao svoje pratitelje da poštuju upute i ne napuštaju domove. "Socijalno zbližavanje" umjesto distanciranja događalo se kod njega u utorak navečer, a u srijedu ujutro Walker je objavio sljedeći status:

- Ostanite u vašim kućama i stanovima, stalno perite ruke i slušajte upute nadležnih služi jer samo tako možemo štiti ljude koji rade u našim bolnicama. Znam da je teško ne vidjeti bliske ljude i ne družiti se s njima, ali prvo i osnovno, moramo misliti na zdravlje drugih ljudi i čuvati se da se ne zarazimo, ali i da ne zarazimo ostale, napisao je.

Čini se da je upravo tim statusom naljutio jednu od djevojaka s kojima se zabavljao, pa je ona ogorčena licemjerstvom klijenta sve ispričala novinarima, a Walkeru je preostalo samo - da sve prizna.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!