Guardiola se odbio ispričati: Ako budem imao problema s navijačima, otići ću

17.09.2021.

19:47

Autor: I.L./HRT

Pep Guardiola

Pep Guardiola

Foto: Craig Brough / Action Images via Reuters

- Jesam li nakon utakmice s Leipzigom rekao da sam razočaran što stadion nije bio pun? Ne. To je bila interpretacija moje interpretacije. Prema tome neću se ispričati jer nisam rekao ništa krivo, istaknuo je menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola odgovorivši Kevinu Parkeru, glavnom tajniku službenog kluba navijača Cityja. 

Guardiola je nakon utakmice koju je City dobio 6:3, rekao kako je iznenađen što je na tribinama bilo 38.000 navijača, a kapacitet stadiona Etihad je oko 54.000.

Parker je nakon te izjave rekao britanskim medijima kako su navijači iznenađeni Guardiolinim komentarima te kako on ne razumije poteškoće koje navijači mogu imati oko odlaska na utakmicu u srijedu navečer.

City se vraća u akciju u Premier ligi u subotu protiv Southamptona, a Parker je rekao kako ne sumnja da će stadion biti pun.

Navijače je pozvao i Guardiola.

- Rekao sam da nam treba podrška. Nisam prvi put u karijeri, i u Barceloni i u Bayernu i ovdje, rekao sam da igramo utakmicu u Ligi prvaka, koja je teška, a znaš da te još u subotu čeka Southampton. Nije važno koliko će navijača doći. Pozivam ih jer nam treba podrška. Bit će teško pobijediti Southampton bez njihove pomoći. Nikad neću imati problema sa svojim navijačima. Ako ga ikad budem imao, otići ću. To nije problem, jedan sam od njih, dodao je Guardiola.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!