09:04 / 24.11.2020.

Autor: I.L./HRT

Griezmann otkrio pravu istinu o odnosu s Messijem

Foto: REUTERS/Albert Gea

Foto: REUTERS/Albert Gea

Foto: - / REUTERS

Griezmannova odbijenica iz 2018. nije dobro sjela kapetanu Messiju.
Francuski nogometni reprezentativac Antoine Griezmann otkrio je istinu o odnosu s Lionelom Messijem i o stanju u Barceloni u razgovoru s Jorgeom Valdanom.

➡️ Messi: Uvijek sam kriv za sve probleme u klubu, umoran sam od toga

Griezmann je u srpnju 2019. prešao u Barcelonu za 120 milijuna eura iz Atletico Madrida. Bio je na korak do prelaska u katalonski klub i godinu dana prije, no ipak se odlučio na ostanak u Atleticu. Njegova tadašnja odluka razljutila je navijače Barcelone, a očito odbijenica iz 2018. nije dobro sjelo ni kapetanu Messiju.

- Razgovarao sam s Leom kad sam stigao i rekao mi je da sam ga zeznuo kad sam odbio prvu priliku da dođem Barcelonu jer je on to javno zatražio. Unatoč tome, rekao mi je da je uz mene, što pokazuje svaki dan. Htio sam u dokumentarnom filmu Odluka pokazati da je odluka o odlasku u jednu ili drugu momčad vrlo komplicirana. Ljudi misle da je to igra i da sam se narugao navijačima. Samo sam želio pokazati kako igrač ne zna što učiniti i što odlučiti. Supruga, roditelji i djeca razgovaraju s vama, ali na kraju vi morate donijeti tu odluku, rekao je u razgovoru s velikanom Real Madrida u posljednjem izdanju Universo Valdano.
O navodnom sukobu Griezmanna i Messija medije su dosad iscrpno izvještavali bivši agent francuskog reprezentativca Eric Olhats i njegov ujak Emmanuel Lopes.

- Prekinuo sam sve veze s bivšim agentom na dan kada sam se oženio. Pozvao sam ga na vjenčanje, a on nije došao. Moj ujak pak ne zna kako nogomet funkcionira. Novinari neke njegove izjave izvlače iz konteksta. Rekao sam Leu da nikad s njima ne razgovaram, zapravo nemam ni telefonski broj svog ujaka, objasnio je Griezmann.
Griezmann trpi kritike od kada se pridružio Barceloni, još nije pronašao formu koju je pokazivao pod Diegom Simeoneom u Atletico Madridu.

- Prihvaćam to jer znam da ne vidimo najboljeg Griezmanna. U godinu i pol dana promijenili smo tri trenera u Barceloni. To nije lako. Trebam vremena da se prilagodim svojim suigračima, a oni meni. I povrh toga postoje promjene u formaciji, dodao je Griezmann.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!