12:11 / 26.11.2020.

Autor: K.L./HRT

"FIFA treba umiroviti dres s brojem 10"

Foto: REUTERS/Martin Villar

Foto: REUTERS/Martin Villar

Foto: - / REUTERS

Trener Marseillea Andre Villas-Boas izjavio je na konferenciji za novinare da FIFA treba umiroviti dres s brojem 10 u čast preminulog Argentinca Diega Maradone.
Trener Marseillea Andre Villas-Boas izjavio je na konferenciji za novinare da FIFA treba umiroviti dres s brojem 10 u čast preminulog Argentinca Diega Maradone. ➡️ Svijet oplakuje Diega Maradonu: Bog je mrtav!
Maradona, jedan od najvećih nogometaša svih vremena, nosio je "desetku" na svojem dresu za vrijeme igračke karijere. Njegov bivši klub Napoli od 2000. godine nema "desetku" u svojoj momčadi, a to bi trebala napraviti FIFA i proširiti na sve klubove, smatra portugalski trener.
- Čuo sam teške vijesti o Maradoni. Volio bih da FIFA umirovi dres s brojem 10 u svim natjecanjima za sve momčadi, rekao je Villas-Boas na konferenciji za novinare nakon što je njegov klub poražen od Porta u Ligi prvaka 2:0.

- To bi bila najbolja počast za njega. Njegov odlazak je nevjerojatan gubitak za svijet nogometa, zaključio je Villas-Boas.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!