18:04 / 25.09.2018.

Autor: I.L.K./Hina

FIFA kritizirala Ronalda i Messija

-

-

Foto: - / -

"Svojim ponašanjem diskreditiraju nogomet, možda to i ne shvaćaju", rekao je predstavnik krovne nogometne organizacije.
Međunarodna nogometna federacija (FIFA) kritizirala je Cristiana Ronalda i Lionela Messija da "diskreditiraju nogomet" tako što se ne pojavljuju na svečanostima dodjela nagrada.

Svojim ponašanjem diskreditiraju nogomet, možda to i ne shvaćaju, rekao je predstavnik krovne nogometne organizacije za španjolsku Marcu.

Ronaldo i Messi se nisu pojavili na jučerašnjoj Fifinoj svečanosti u Londonu na kojoj je Luka Modrić proglašen najboljim nogometašem svijeta. Portugalac se nije pojavio ni 30. kolovoza u Monacu kada je Modrić bio proglašen za najboljeg nogometaša Europe u izboru Europske nogometne federacije (UEFA).

Ronaldo je odustao od dolaska u Kneževinu jer mu je jako teško palo što je ostao bez nagrade, a u Londonu ga nije bilo jer je navodno imao prekratko vrijeme do nove ligaške utakmice Juventusa. Messi je odustao od dolaska u London zbog obiteljskih razloga. Portugalsku i argentinsku zvijezdu kritizirao je i legendarni talijanski stručnjak Fabio Capello.

To je nedostatak poštovanja, morate biti tamo kada pobijedite i kad izgubite, rekao je Capello dodavši: Na dodjeli Oscara pojave se svi nominirani.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!