21:40 / 06.02.2020.

Autor: A.M./Hina

Englezi maloljetnom rasistu doživotno zabranili dolazak na stadion

Foto:  Reuters/Andrew Couldridge

Foto: Reuters/Andrew Couldridge

Foto: - / REUTERS

Bournemouth je odlučio maloljetnom navijaču doživotno zabraniti dolazak na svoj stadion nakon što je ovaj proglašen krivim za rasističko vrijeđanje
Engleski nogometni prvoligaš Bournemouth odlučio je maloljetnom navijaču doživotno zabraniti dolazak na svoj stadion nakon što je ovaj proglašen krivim za rasističko vrijeđanje suparničkih igrača tijekom Bournemouthova gostovanja kod Tottenham Hotspura u studenom prošle godine.
Sud u Londonu ranije je izrekao kaznu 17-godišnjem mladiću prema kojoj mu se na tri godine zabranjuje dolazak na nogometne stadione, ali Bournemouth je u svojoj reakciji bio još oštriji.
- AFC Bournemouth pozdravlja sudsku odluku o trogodišnjoj zabrani posjeta nogometnim stadionima osobi koja se nalazila na sektoru namijenjenom gostujućim navijačima tijekom naše utakmice protiv Tottenhama u studenome. Toj osobi koju mi odbijamo priznati za navijača, doživotno zabranjujemo dolazak na naš stadion, objavio je klub s engleske južne obale.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!