14:35 / 09.04.2021.

Autor: T.D./HRT/Hina

Ekshibicionist iz Granade skrivao se čak 14 sati prije utakmice

Stadion Granade - Los Carmenes

Stadion Granade - Los Carmenes

Foto: Jon Nazca / REUTERS

Ekshibicionist koji je istrčao na teren tijekom dvoboja Europske lige Granada-Manchester United pokazao je istinsku predanost jer se ušuljao se na stadion 14 sati prije početka i gol sakrio ispod platna da izbjegne snage sigurnosti.


Granada je poražena u prvoj utakmici četvrtfinala Europske lige od Uniteda (0-2), ali je vijest dana bio 37-godišnji Olmo Garcia, kojeg su lokalni mediji prozvali 'Goli čovjek iz Granade'.

Garcia je poznat u tom andaluzijskom gradu i često ga se može vidjeti kako potpuno gol korača po javnim površinama. Iza zatvorenih vrata na stadionu Los Carmenes Garcia je istrčao na teren u 10. minuti, bacio se na pod i kotrljao se prije nego što ga je policija uhitila.

- Čovjek je ušao na stadion u 7 sati ujutro nakon što je prošao sigurnosni obod između stadiona i zgrade Palacio de Deportes, gdje je jasno da je sljedećih 14 sati proveo skriven ispod platna kako ga ne bi vidjeli, priopćila je policija. 

Takozvane "streakere" posebno privlače jake nogometne utakmice.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!