11:10 / 05.04.2020.

Autor: A.M./HRT

Dybala bio pozitivan, pa negativan, pa pozitivan: Ništa mi nije jasno

Paulo Dybala i Oriana Sabatini (Screenshot: Twitter)

Paulo Dybala i Oriana Sabatini (Screenshot: Twitter)

Foto: - / -

Zvijezda Juventusa Paulo Dybala i njegova djevojka Oriana Sabatini mislili su da su se riješili koronavirusa, no novo testiranje otkrilo je da ga oboje još nose u sebi.
Zvijezda Juventusa Paulo Dybala i njegova djevojka Oriana Sabatini mislili su da su se riješili koronavirusa, no novo testiranje otkrilo je da ga oboje još nose u sebi i slijedi im nova 14-dnevna izolacija.

Dybala je prije tjedan dana objavio da se osjeća bolje, a testiranje je potvrdilo da su oboje negativni.

- Osjećam se mnogo bolje nakon što sam prije par dana imao snažne simptome. Danas ih ne osjećam, mogu se kretati i pokušat ću nastaviti s treninzima. Kad bih prošlih dana pokušao trenirati, vrlo brzo sam se umarao. Nisam imao daha i ništa nisam mogao. Poslije samo pet minuta bih osjećao težinu i bol u mišićima pa sam morao prestati. No sad sam bolje, kao i moja djevojka, rekao je Dybala 27. ožujka.

No novi test opet je bio pozitivan.

Objasnila je situaciju Dybalina djevojka Oriana Sabatini.

- 21. ožujka napravili smo test na koronavirus i bili smo pozitivni. Prije tri dana napravili smo novi test koji je bio negativan. Nakon toga smo napravili još jedan, koji je također bio negativan, no ovaj zadnji opet je ispao pozitivan. Tako da i dalje imam koronavirus i iskreno nije mi  jasno kako to može biti. Jedan test je pozitivan, a drugi negativan, rekla je.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!