Direktor Zenita: Nijedan strani igrač, uključujući i Lovrena, ne želi otići

08.03.2022.

18:17

Autor: K.L./HRT

Dejan Lovren

Dejan Lovren

Foto: Goran Stanzl / PIXSELL

Generalni direktor Zenita Aleksandr Medvedev izjavio je da Dejan Lovren, ali i ostali strani igrači, zasad nisu izrazili želju za raskidom ugovora.

- Niti jedan od devet naših stranih igrača, uključujući i Lovrena, nije izrazio želju za odlaskom iz kluba. Zasad nitko od njih neće iskoristiti FIFA-in prozor za transfere i raskinuti ugovor s nama, prenosi ruski portal Championnat riječi generalnog direktora Zenita.

FIFA je objavila novi posebni prijelazni rok za strane igrače koji nastupaju u Ukrajini i Rusiji. Mogu potpisati za novi klub do 7. travnja, ali uz trajanje ugovora do 30. lipnja 2022. godine. Tada će se moći vratiti u ruske ili ukrajinske klubove, osim ako ih u međuvremenu ne raskinu, ovisno o novim okolnostima. Ruski klubovima imaju rok do 10. ožujka da postignu dogovor sa stranim igračima, a ako do toga ne dođe, može doći do jednostranog suspendiranja ugovora odmah nakon roka.

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić povodom sljedećeg reprezentativnog okupljanja rekao je da se Lovren oporavlja od ozljede te se nalazi u Zagrebu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!