17:18 / 23.05.2019.

Autor: K.L./HRT

City demantirao priče o Guardioli: Ovo je postalo smiješno

Pep Guardiola (Zeljko Lukunic/PIXSELL)

Pep Guardiola (Zeljko Lukunic/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Talijanska La Gazzetta dello Sport objavila je prije nekoliko dana vijest kako će trener Manchester Cityja Pep Guardiola preuzeti ovog ljeta Juventus.
Talijanska La Gazzetta dello Sport objavila je prije nekoliko dana vijest kako će trener Manchester Cityja Pep Guardiola preuzeti ovog ljeta Juventus. Navodno su već dogovorili četverogodišnji ugovor vrijedan 24 milijuna eura po sezoni.

Ipak, član Cityjevog Upravnog odbora Alberto Galassi ubrzo je demantirao tu vijest. U razgovoru za Sky Sport izrazio je iznenađenje objavom takve vijesti.

- On je naš trener i želi ostati s nama. Ni on ne može razumjeti kako ga nitko ne čuje. U cijeloj ovoj priči nema ničeg istinitog", rekao je Galassi.
- Prvo, ozbiljan klub bi u ovakvim situacijama morao kontaktirati drugi klub, pa je nezamislivo da je City nesvjestan Guardioline navodne prezentacije u roku od samo nekoliko dana. Nema nikakvih osnova u cijeloj ovoj priči. I ne razumijemo zašto bismo po milijunti put morali intervenirati i reći da Guardiola ne želi otići iz Manchester Cityja, to uopće nije upitno, rekao je Galassi.

Član uprave Cityja je priznao kako se našao s Juventusovim direktorom Pavelom Nedvedom, ali samo na prijateljskom sastanku jer se poznaju već dugo godina.

- Samo smo se usuglasili da je ovo postalo smiješno. Žao mi je Juventusovih navijača, ali morat će pronaći nekog drugog trenera, zaključio je Galassi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!