Cafu i Lothar Matthäus sudjeluju u izvlačenju skupina

31.03.2022.

16:14

Autor: K.L./Hina

Al Bayat stadion

Al Bayat stadion

Foto: Kai Pfaffenbach / REUTERS

Brazilska i njemačka nogometna legenda Cafu (51) i Lothar Matthaus (61) sudjelovat će u izvlačenju skupina za Svjetsko nogometno prvenstvo 2022.  godine, objavila je Međunarodna nogometna federacija (FIFA).

Na ždrijebu koji će se održati u petak u 18.00 sati u Kongresnom centru u Dohi sudjelovat će i Adel Ahmed MalAllah (Katar), Ali Daei (Iran), Bora Milutinović (Srbija), Jay-Jay Okocha (Nigerija), Rabah Madjer (Alžir) i Tim Cahill (Australija).

- Navikavam se na ovo, ali se i dalje naježim kada pomislim na to, rekao je Cafu koji je sudjelovao na četiri svjetska prvenstva.

Cafu je jedini nogometaš u povijesti koji je nastupio u finalima tri uzastopna SP-a (1994, 1998, 2002), a pritom osvojio dva svjetska naslova.

- Prošlo je skoro 20 godina otkako sam postao posljednji južnoamerički igrač koji je podigao pobjednički pokal na svjetskom prvenstvo i to je uspomena koju ću uvijek čuvati, kazao je Cafu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!