11:23 / 27.10.2021.

Autor: K.L./HRT

Branič Bayerna ipak neće morati u zatvor

Lucas Hernandez u dresu Bayerna

Lucas Hernandez u dresu Bayerna

Foto: Andreas Gebert / REUTERS

Madridski sud suspendirao je šestomjesečnu zatvorsku kaznu za braniča Bayerna i Francuske Lucasa Hernandeza zbog prekršaja zabrane prilaska partnerici u slučaju obiteljskog nasilja 2017. godine.

Kazna je suspendirana na period od četiri godine ako u tom periodu ne napravi novi prekršaj, a to uključuje i kaznu od 96 tisuća eura.

Hernandez je bio osuđen 31 dan društveno korisnog rada nakon napada na djevojku u veljači 2017. godine, kada je igrao za Atletico Madrid, a dobio je i zabrana prilaska na 500 metara od nje. Ona je također dobila kaznu od 31 dana društveno korisnog rada.

Oni su se kasnije oženili, a Hernandez je bio uhićen zbog kršenja zabrane prilaska drugoj osobi kada su se vraćali u Španjolsku nakon medenog mjeseca. S tog putovanja u Las Vegas objavljivali su i fotografije na društvenim mrežama ignorirajući zabranu prilaska koju im je odredio sud.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!