14:15 / 07.05.2020.

Autor: T.D./HRT

Borussia Dortmund otpustila 11 igrača

Foto: REUTERS/Erol Dogrudogan

Foto: REUTERS/Erol Dogrudogan

Foto: - / REUTERS

Koronavirus zaustavio je brojne lige i natjecanja te doveo klubove u situaciju da moraju rezati troškove.
Njemački prvoligaš Borussia Dortmund, službeno je otpustila čak 11 nogometaša u jednom danu, igrače druge momčadi. Mnoge je ova vijest iznenadila jer se ne viđa često da neka momčad u jednom danu otpusti veći broj igrača.

Koronavirus zaustavio je brojne lige i natjecanja te doveo klubove u situaciju da moraju rezati troškove. Njemački velikan odlučio je uštedjeti na drugoj momčadi, a ne zna se je li i prvu momčad čekaju bolni rezovi.

Mnogi smatraju kako je samo riječ o kratkotrajnom rezanju troškova i kako su to čelnici BVB-a napravili onim igračima za koje ne smatraju da imaju perspektivu jednoga dana dogurati do prve momčad.

Otpuštenih 11 otpuštenih igrača: golmani Jonas Hupe, Jan Reckert, Lucien Hawryluk, zatim braniči Steven Ruprecht i Dominick Wanner, veznjaci Joseph Boyamba (kapetan BVB II), Arif Et, Steve Tunga i Jano Bayman te napadači Emre Aydinel i Gianluca Rizzo.
Screenshot: Transfermarkt.de

Screenshot: Transfermarkt.de

Foto: - / REUTERS

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!