19:45 / 24.12.2020.

Autor: K.L./HRT

Bielsa objašnjavao poraz 40 minuta: Pokušavaju nas destabilizirati

Foto: Pool via REUTERS/Nick Potts

Foto: Pool via REUTERS/Nick Potts

Foto: - / REUTERS

Trener Leeds Uniteda Marcelo Bielsa naišao je na kritike iz dijela britanske sportske javnosti.
Trener Leeds Uniteda Marcelo Bielsa naišao je na kritike iz dijela britanske sportske javnosti zbog načina na koji klub igra, posebice nakon susreta u kojima je njegov klub primio mnogo golova.

- Ne brine me previše ono što mediji misle, ali brine me to što utječu na mišljenje javnosti. Pokušavaju nas destabilizirati sugerirajući igračima da moramo promijeniti stil igre. Naravno, to se događa kada im rezultat to dozvoli, nije bitno je li mišljenje bilo drugačije u prošlim utakmicama, objasnio je Bielsa.

Njegovo izlaganje na konferenciji za medije trajalo je više od 40 minuta, a u njemu je obrazložio zašto je njegova momčad izgubila od Manchester Uniteda s visokih 6:2.
- Ne brinem se zbog pitanja, ali brinem zbog utjecaja koji mediji imaju na javnost. Sva moja objašnjenja su javna, ali izgleda da gubim u ovoj bitci, zaključio je osebujni stručnjak.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!