23:18 / 08.06.2020.

Autor: K.L./Hina

Berlusconijeva Monza ušla u Serie B

Ilustracija (Pixabay)

Ilustracija (Pixabay)

Foto: - / -

Berlusconi, bivši predsjednik talijanske vlade i predsjednik AC Milana, naglasio je da to nije kraj.
Talijanski klub Monza, čiji je vlasnik od 2018. godine Silvio Berlusconi, u ponedjeljak je i službeno promoviran u Serie B, drugu talijansku ligu.


Monza je promociju stekla odlukom tamošnjeg Saveza, koji je odlučio da nastavka natjecanja u Trećoj ligi (Serie C) neće biti, a klub iz sjeverne Italije u trenutku prekida bio je vodeći.  

Berlusconi, bivši predsjednik talijanske vlade i predsjednik AC Milana, naglasio je da to nije kraj.

- Monza će izgraditi tim koji će doći do vrha Serie B i ući među elitu, rekao je Berlusconi u intervjuu lokalnom listu "Il Cittadino di Monza e della Brianza", nastavivši:

- Nikad nisam imao dvojbi. S igračima i trenerom radim ono što sam uvijek radio u Milanu, razgovaram s njima, ohrabrujem ih, motiviram. Ukratko, zauvijek sam zadržao svoje dobre navike, objasnio je Berlusconi kako rukovodi klubom koji je osnovan 1912., ali nikad nije igrao u elitnoj Seriji A.

Monza je u pokrajini Lombardiji i nalazi se na manje od deset kilometara od Arcorea, mjesta u kojem Berlusconi živi već nekoliko godina.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!