19:49 / 30.03.2018.

Autor: I.Ž.K./HRT/Hina

Bayernov liječnik: Guardiola nema samopouzdanja i živi u stalnom strahu

Pep Guardiola (Slavko Midžor/PIXSELL)

Pep Guardiola (Slavko Midžor/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Bayernov liječnik Hans-Wilhelm Muller-Wohlfahrt ocijenio je kako trener Pep Guardiola živi u stalnom strahu, te da su mu rezultati važniji od zdravlja igrača.
Bayernov liječnik Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt (75) ocijenio je kako trener Pep Guardiola živi u stalnom strahu, te da su mu rezultati važniji od zdravlja igrača.

Müller-Wohlfahrt bio je klupski liječnik u Bayernu od 1977. do travnja 2015. godine, kada je napustio klub zbog nesuglasica sa Guardiolom. U Bayern se vratio u listopadu prošle godine kada je trener ponovno postao Jupp Heynckes.

Guardiola nije mogao podnijeti moj status u klubu i koristio je svaku priliku kako bi me nasamario. U potpunosti je zanemarivao savjete liječnika i mislio je kako je on najpametniji i da sve zna. Može se reći da su mu rezultati bili važniji od zdravlja igrača, rekao je Müller-Wohlfahrt u razgovoru za jednu njemačku tv-postaju, koji su prenijeli i britanski mediji.

Guardiola nema samopouzdanja i čini sve što može da bi to sakrio. Zbog toga živi u stalnom strahu, a prvenstveno ga je strah od gubitka moći i autoriteta, izjavio je Müller-Wohlfahrt.

Guardiola je bio trener Bayerna od 2013. do 2016. godine, a sada je na kormilu Manchester Cityja, koji uvjerljivo vodi u Premier ligi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!